• Kabel Skrętka Kat 6 UTP Linka 100m Szara SOHO CCA

Symbol: 022564
Gwarancja 24 miesięcy
153,63 zł
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 4 dni
Cena przesyłki 8,00 zł
Orlen Paczka 8,00 zł
Pocztex Odbiór w Punkcie 11,00 zł
Paczkomaty InPost 12,00 zł
Pocztex Kurier48 12,00 zł
Kurier InPost 14,00 zł
Paczkomaty Inpost (Pobranie) 16,00 zł
Pocztex Kurier48 (Pobranie) 16,00 zł
Kurier Inpost (Pobranie) 18,00 zł
Kurier GLS 20,00 zł
Kurier GLS (Pobranie) 25,00 zł
Dostępność Mało
Waga 2.79 kg

Zamówienie telefoniczne: 504720987

Zostaw telefon
Specyfikacja
Certyfikat środowiskowy (zrównoważonego rozwoju) CE
Certyfikat środowiskowy (zrównoważonego rozwoju) RoHS
Okres gwarancji 1 lat(a)
Typ przewodu Żyłowy
Złącze 1 Nie
Izolacja kabla U/UTP (UTP)
Rozmiar przewodu AWG 24
Złączka 2 Nie
Długość kabla 100 m
Materiał płaszcza Polichlorek winylu (PVC)
Klasa ogniowa kabla Eca
Rodzaj interfejsu sieci Ethernet 10 Gigabit Ethernet
Rodzaj interfejsu sieci Ethernet Gigabit Ethernet
Rodzaj interfejsu sieci Ethernet 100 Gigabit Ethernet
Złącze 2 Nie
Materiał przewodzący Aluminium miedziane (CCA)
Złączka 1 Nie
Częstotliwość 250 MHz
Standard kabla Cat6
Kolor produktu Szary
Kształt kabla Okrągły
Certyfikaty CE, RoHS
Waga produktu 3,3 kg
Zakres temperatur (eksploatacja) -20 - 70 °C
Ilość sztuk 1
Szerokość 255mm
Długość 86mm
Wysokość 253mm

Dane producenta

IC INTRACOM ITALIA SPA
Viale Europa, 33
33077 Sacile
Italy

390434735573
info@icintracom.it

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty

Przeprowadzamy chwilowo prace konserwacyjne.  W ciągu kilku dni sklep zacznie być aktywny. Przepraszamy za utrudnienia. Tymczasem zapraszamy do składania zamówień w naszym sklepie w serwisie Allegro.pl lub prosimy o kontakt e-mail (zakupy na podst. proformy itp,): bok@jaynet.pl

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.