• VAKOSS Podstawka chłodząca pod notebooka VAKOSS LF-1854LK 17"

Symbol: LF-1854LK
32,17 zł
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8,00 zł
Orlen Paczka 8,00 zł
Pocztex Odbiór w Punkcie 11,00 zł
Paczkomaty InPost 12,00 zł
Pocztex Kurier48 12,00 zł
Kurier InPost 14,00 zł
Paczkomaty Inpost (Pobranie) 16,00 zł
Pocztex Kurier48 (Pobranie) 16,00 zł
Kurier Inpost (Pobranie) 18,00 zł
Kurier GLS 20,00 zł
Kurier GLS (Pobranie) 25,00 zł
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 504720987

Zostaw telefon
Typ akcesoria: Podstawka chłodząca

Materiał: plastik + aluminium

Wymiary [G x S x W] (mm): 330*250*24mm

Waga (g): 560

Opakowanie: Opakowanie kartonowe

Wyposażenie dodatkowe: wbudowany 1-portowy Hub USB 2.0

Informacje dodatkowe: ultra-cienka konstrukcja, grubość podstawki -24mm, wymiar laptopa: 17 cali lub mniejszy, regulowana wysokość, rozmiar wiatraka: 155*155mm, prędkość: 1500 obr./min., zasilanie poprzez port USB(DC 5V), moc znamionowa: 1.5W, pomaga w usunięciu gorącego powietrza wytwarzane pod spodem notebooka, karton: 16 szt.
Wymiary [G x S x W] (mm):
330*250*24mm
Wyposażenie dodatkowe:
wbudowany 1-portowy Hub USB 2.0
Materiał:
plastik + aluminium
Waga (g):
560
Opakowanie:
Opakowanie kartonowe
Typ akcesoria:
Podstawka chłodząca

Dane producenta

Dongguan Handsyard Electronics
20 Mingxing Road ,Dongguan, Guangdong
523036 Changping
China

(+86) 0769-83818301
sales.tw@vakoss.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty

Przeprowadzamy chwilowo prace konserwacyjne.  W ciągu kilku dni sklep zacznie być aktywny. Przepraszamy za utrudnienia. Tymczasem zapraszamy do składania zamówień w naszym sklepie w serwisie Allegro.pl lub prosimy o kontakt e-mail (zakupy na podst. proformy itp,): bok@jaynet.pl

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.